فروشنده میوه خشک موز و دیگر محصولات بایستی در کنار ارائه ی قیمت خوب باید با نیازهای مشتری کاملاً آشنا بوده و کیفیتی متناسب به مشتری و خریدار ارائه دهد؛ این نیاز همچنین شامل نوع بسته بندی آن نیز می گردد.
اسلایس و خشک کردن موز
موز از میوه های محبوبی است که در تمام طول سال و برای مصارف خانگی، پذیرایی، همایش ها و مواردی از این دست مورد استفاده ی بالایی قرار می گیرد.
این مسئله در مورد نوع خشک شده ی این میوه نیز صادق بوده و در حال حاضر تولید کنندگان بسیاری، کار خشک کردن موز را در کنار سایر میوه ها انجام می دهند.
اما همان طور که می دانید موز از جمله میوه هایی است که بعد از اسلایس و برش خوردن تیره شده و رنگ اولیه ی خود را از دست می دهد و بنابراین در تولید میوه خشک موز باید این مسئله مدیریت شود.
برای حل این موضوع می توان از مواد افزودنی مجاز و در حد استاندارد استفاده نموده و کیفیت بالایی از این میوه خشک را تولید کرد.
خواص موز خشک شده چیست
در کنار طعم خوشمزه و پرطرفدار موز، این محصول خواص زیادی هم دارد که از آن جمله می توان به دارا بودن فیبر و املاح معدنی اشاره کرد.
همچنین چربی بالایی دارد و بنابراین می تواند برای برخی افراد و حتی رژیم های غذایی مناسب باشد.
البته در فرآیند خشک شدن تمامی خواص میوه های تازه محفوظ نمی ماند و بنابراین بهتر است میوه های خشک را در کنار نوع تازه ی آن ها مصرف نمود.
اما قطعاً برای استفاده ی آسان و به منظور بهره گیری از سایر خواص موز خشک و همچنین در مواردی که امکان مصرف میوه ی تازه وجود نداشته و یا مشکل است، نوع خشک شده می تواند جایگزین مناسبی باشد.
ارائه کننده موز خشک شده مرغوب
اما مانند هر میوه ای موز نیز انواع متفاوتی دارد؛ موز ایرانی، فیلیپینی و اکوادور از جمله موزهایی است که می توان در بازار ایران مشاهده نمود.
برای تولید موزه خشک شده، هر کدام از این موارد می تواند مورد استفاده قرار گیرد؛ اما قطعاً به جهت تفاوت در کیفیت میوه های تازه ی آن ها، ارقام خشک شده نیز انواع متفاوتی خواهند داشت.
این مسئله باعث می شود که قیمت تمام شده ی تولید این محصول برای انواع مختلف یکسان نبوده و بنابراین ارائه کننده این محصول بایستی بر اساس نوع مصرف و نیاز مشتری، به عرضه و فروش انواع مرغوب و یا با کیفیت های پایین تر مبادرت نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.